Începe: 12 martie, 2018
6:00 pm
Se termină: 12 martie, 2018
7:30 pm

Locaţie eveniment

Strada Aurelian 46, Drobeta Turnu Severin, Mehedinți

GPS: 44.62558659135903, 22.654385768454517

Pentru copii este extrem de important ca părintele să fie prezent în viața sa. Fiecare experiență pe care o are îl va forma pentru viața de adult. Însă ce ne facem atunci când, nu știm cum să ne comportăm sau să reacționăm în preajma copilului, sau în diferitele situții în care ne pun?

„Parinți cu chef de joacă” este un program în care părinții și copii se grupează în echipe și se angrenează în jocuri distractive împreuna cu alte echipe de părinți și copii. Scopul acestor ateliere este de a ajuta părinții, să ofere o dată pe săptămână un cadou neprețuit copilului lor: timp special petrecut împreună.

Ce vom face mai exact în cadrul atelierelor?
– activitati de focusare pe exprimarea corporala si exersare a exprimarii non-verbale, cu scopul de a imbunatati comunicarea dintre parinte si copil
– activitati de joc proiectiv si joc de rol, ce au ca scop exersarea si insusirea intr-un cadru de siguranta, a abilitatilor de exprimare si relationare sociala, cu beneficii directe asupra stimei de sine a participantilor, a imbunatatirii abilitatilor de relationare, cat si asupra entuziasmului de viata
– activitati de echipa (boardgames, jocuri de exersare a atentiei, de relaxare, mindfulness, proiecte creative prin tehnici creatoare -desen,pictura,lut,materiale textile,etc.), cu scopul de stimulare a unui parteneriat durabil parinte-copil.
activitati de listening (ascultare activa) in diade parinte-copil
– la finalul fiecarei sedinte, participantii vor primi in format scris, descrierea cate unei tehnici de relationare pozitiva cu copilul (ex: identificarea corecta a nevoilor copilului, cum sa le organizam emotiile, cum sa gestionam conflicte, cum sa transformam momentele de conflict in momente de colaborare si invatare, idei de jocuri pentru acasa, etc.)

Cine poate participa la aceste ateliere?
Orice parinte cu al sau copil (varsta 6 – 12 ani).
Nr maxim de participanti intr-o grupa: 5 perechi parinte-copil.
Durata atelierelor: 1h,30 min
Frecventa atelierelor: x1/saptamana
Investitie: 50 lei/sedinta sau 160 lei/4 sedinte
Facilitator: Iulia Enescu – psiholog clinician, educator parental acreditat Circle of Security.

 

Pagină eveniment: https://www.facebook.com/events/1647214711982084/

Tarife & Bilete
Ron/ședință
$50,00