Unde te distrezi în Severin în acest week-end

Unde te distrezi în Severin în acest week-end
Timp liber

Yeeeeeeyyyyy…..week-enddddd! E vineri, ziua pe care o așteptăm toată săptămâna, pentru că ea dă startul unui week-end grozav. Veștile bune continuă să se țină lanț  pentru că se anunță evenimente grozave,  manifestări inedite și concerte nebune!

Week-end-ul acesta avem de toate pentru toți. Fie că vrei să te relaxezi și să stai la soare, fie că vrei să asculți muzică bună sau să încerci preparate culinare tradiționale, acum poți.

  • Începem cu vineri 6 Iulie, o zi perfectă pentru bronz. Hotel Elite își deschide piscina cu apă limpede, albastră și caldă și te invită începând cu ora 10:00, să te bucuri de razele soarelui, apa curată și băuturile savuroase, toate chiar la tine în oraș.
  • Sâmbătă avem întâlnire cu Andrada Crețu, talentata finalistă la Vocea României, care vine să ne cânte și să ne încânte alături de trupa New Quarteet. Începând cu ora 20:30, la Fântâna Cinetică, din Drobeta Turnu Severin, New Quarteet face show. Nu lipsi de la evenimentul zilei!
  • Sâmbătă și duminică ne vedem în Cetatea Medievală A Severinului la Festivalului Intercultural Balcanic – ,,Maluri Balcanice”, începând cu ora 13:00. 12 ansambluri din Serbia, Bulgaria, greci din România și grupuri de artiști din comunități tradiționale din România, vor încânta publicul severinean cu muzică specifică și manifestări culturale impresionante.
  • Vineri, sâmbătă și duminică România sărbătorește! Cel mai mare turneu muzical din România, dedicat sărbătoririi a 100 de ani de la Marea Unire „România în sărbătoare 2018”, vine la Severin Shopping City. Vă așteaptă 3 zile nebune, pline de muzică, preparate culinare tradiționale, suveniruri, distracție și multe alte surprize. Veți putea să vedeți unii dintre cei mai în vogă artiști ai momentului ( Alex Velea, Matteo, Minodora,etc), să asculți hit-uri venite din hot topurile mmuzicale și să vă relaxați alături de familie și prieteni, la una din terasele amenajate special pentru voi.Drobeta Turnu Severin vibrează! Fi pe val în această vară, bucură-te de magia orașului și profită de evenimentele din acest an!

Urmărește severinexpres.ro și rămâi conectat cu tot ce se întâmplă în Dr.Tr.Severin și apreciază https://www.facebook.com/severinexpres/ pentru a nu rata nici un eveniment important!
Ne vedem la piscină si cântăm la concert! Tu unde mergi week-end-ul acesta?