Un week-end în Drobeta Turnu Severin

Un week-end în Drobeta Turnu Severin
Timp liber

Încet dar cu pași siguri Drobeta Turnu Severin se îndreaptă spre noi culmi. La ce ma refer vă întrebați? Dacă ar fi să aruncăm o privire per ansamblu, se poate observa tendința tot mai mare a orașului de a-și surprinde locuitorii cu tot felul de manifestări.

Privind nu mai departe de ultimul week-end, observăm că în numai 3 zile severinenii s-au bucurat de spectacole stradale, petreceri de lux, concerte și multe altele.

Am început cu ziua de vineri 29, zi în care Filarmonica Timișoara, ne-a oferit un concert simfonic de excepție cu ocazia Zilei Dunării. Am continuat cu sâmbătă, unde La Vella, ne-a surprins cu un spectacol de lux, cu muzică bună, atmosferă nebună si invitați surpriză ( Connect – R). Cei care au preferat să rămână în centrul orașului au fost plăcut surprinși de trupa Fly Light. Talentații artiști au oferit severinenilor un spectacol stradal inedit, cu animații, jonglerii, dans și multă creativitate.

Pentru că Duminică am avut parte de o vreme minunată, am ales să explorăm împrejurimile pornind într-o drumeție spre Cruncea Sfântului Petru. Un traseu minunat, nu foarte greu de parcurs, plin de surprize din partea naturii și incredibil de pitoresc. Drobeta Turnu Severin este un oraș privilegiat din punct de vedere al localizării. Localnicii și turiștii se pot bucura de natura sălbatică din jurul orașului, munții stâncoși și apa albastă a Dunării, toate într-o singură zi!

Așadar, orașul de pe Dunăre începe să arate ca un oraș cultural, european, plin de viață și posibilități. Fiți cu ochii pe www.severinexpres.ro pentru a fi la curent cu evenimentele din următoarea lună, pentru a citi cele mai interesante articole și pentru a vedea ce mai e nou prin Severin.