Surprize la Festivalul Medieval al Cetății Severinului

Surprize la Festivalul Medieval al Cetății Severinului
General

A doua zi a Festivalului Medieval al Cetății Severinului a dezvăluit multe surprizele inedite pregătite pentru severineni de către organizatori. Cum programul a fost încărcat și dinamic spectatorii au avut ocazia să vadă și să experimenteze viața într-o cetate medievală.

Ziua a început cu deschiderea atelierelor de fierărie, zale, pielărie, încălțăminte, croitorie, olărit, caligrafie, croitorie, bucătarie, echitație, jocuri de societate și tir cu arcul.
De la ora 13:00 vizitatorii au putut vizualiza Jocurile Cavalerești – Demonstrații de întreceri, antrenament și turnir călare, cu Teutonii Transilvaniei.
SoimanArt – ne-a uimit cu un spectacol interactiv cu păsări de pradă, iar de la ora 18:15 va avut loc Întrecerea Arcașilor și duelurile orientale.

Vizitează Festivalul Medieval al Cetății Severinului și întoarce-te în timp. Întoarce-te în zilele apuse când tehnologia cea mai avansata era sabia, când pentru a manca trebuia sa vânezi sau să cultivi. Vezi cum trăiau oamenii acum câteva sute de ani și simte magia alături de domnii, domnițele, cavalerii, dregătorii și muncitorii din acele zile.

Dacă încă nu ai ajuns, nu mai pierde vremea. Evenimentu va continua până la ora 23:00, când se va încheia cu un concert de muzică contemporană.

Programul complet al evenimentului îl găsiți pe severinexpres.ro
Pentru mai multe poze și clipuri urmăriți https://www.facebook.com/severinexpres/