Fie că ești profesionist, începător sau pur și simplu vrei să înlocuiești o piesă defectă, la noi vei găsi mereu ce ai nevoie.Știm cu toții cât este de stresant să te plimbi toată ziua prin oraș în speranța că vei găsi piesa de care ai nevoie, iar când în sfârșit ai găsit-o, nu știi ce dimensiune iți trebuie.

Din fericire pentru tine există Smarald Sanitare, locul unde găsești mereu tot ce îți trebuie la prețuri accesibile și calitate superioară.

La noi nu numai că ești întâmpinat de personal calificat și bine pregătit, dar vei descoperi cu placere și o gamă largă de produse electrice, sanitare, feronerie, boilere, centrale, fiting-uri, PVC-uri, PPR-uri, cupru și multe altele.

Deci, nu-ți mai pierde timpul, banii și energia rătăcind prin oraș.  Vino în magazinul nostru și obține consultanță gratuită de la specialiștii noștrii, produse de calitate și siguranța că ai făcut cea mai bună alegere!

Program de Lucru

Luni

08:00 - 17:30

Marti

08:00 - 17:30

Miercuri

08:00 - 17:30

Joi

08:00 - 17:30

Vineri

08:00 - 17:30

Sâmbătă

08:00 - 12:00

Duminică

Inchis

Contactează deţinătorul
Planificare rută

Revendică Pagina

Dacă sunteţi deţinătorul acestei afaceri şi doriţi să obţineţi dreptul de a edita şi coordona activitatea acestei înregistrări, vă rugam apăsaţi buton de mai jos!

Pagină deja revendicată

Lasă un comentariu

Doar utilizatorii înregistraţi pot adăuga recenzii