Dacă ești în vacanță, dacă te afli într-o călătorie de afaceri sau pur și simplu ești în trecere prin Dr Tr Severin, te invităm la Nest. Situat în vecinătatea parcului și aproape de toate punctele de atracție turistică, hotelul nostru îmbină liniștea și relaxarea cu aventura și isoria orașului.
Nest vă pune la dispoziție camere spațioase, mobilate elegant și dotate cu paturi confortabile, internet wi-fi, televizor, baie proprie și prosoape noi, cât și posibilitatea de a alege dintre
camererele cu pat matrimonial, paturi single, sau suită cu living-room, terasă cu vedere la parc și șemineu.

Vă așteptăm alături de noi pentru a vă bucura de cele mai proaspete și delicioase preparate culinare, pregătite cu grijă și pasiune de bucătarii noștrii cu experiență, iar crama noastră vă stă la dispoziție cu vinuri din toată lumea pentru a vă bucura cu adevărat de un gust desăvârșit.

Oaspeții noștri pot ajunge cu ușurință în centrul orașului pentru a vizita Castelul de Apă, Teatrul Theodor Costescu, Muzeul Porților de Fier, Fântâna Cinetică, Promenada Crișan, Cetatea Medievală, Muzeul de Artă,  Parcul Rozelor iar dacă ești aventurier te invităm să vizitezi minunatele obiective turistice din jurul orașului, cum ar fi Cazanele Dunării, Mânăstrirea Sfânta Ana, Clisura Dunării, Chipul lui Decebal, Mănăstirea Vodița, sau Topolnița și crame de vinuri, Barajul Porțile de fier II Oprișor, Corcova și Stârmina.

Pasiune, eleganță și confort numai la Nest Hotel *** !

Program de Lucru

Luni

10:00 - 23:30

Marti

10:00 - 23:30

Miercuri

10:00 - 23:30

Joi

10:00 - 23:30

Vineri

10:00 - 23:30

Sâmbătă

10:00 - 23:30

Duminică

10:00 - 23:30

Contactează deţinătorul
Planificare rută

Revendică Pagina

Dacă sunteţi deţinătorul acestei afaceri şi doriţi să obţineţi dreptul de a edita şi coordona activitatea acestei înregistrări, vă rugam apăsaţi buton de mai jos!

Revendică Pagina

Lasă un comentariu

Doar utilizatorii înregistraţi pot adăuga recenzii