Kripton Club Drobeta Turnu Severin a luat fiinta in anul 2006 aducand pe piata orasului Drobeta Turnu Severin un nou concept pentru petrecerea timpului liber!

Program de Lucru

Luni

8am - 8pm

Marti

8am - 8pm

Miercuri

8am - 8pm

Joi

8am - 8pm

Vineri

8am - 8pm

Sâmbătă

Închis

Duminică

Închis

Adresa

Adresa noastră:

Strada Crisan, nr. 8, Drobeta Turnu Severin

GPS:

44.628695, 22.65255300000001

Telefon:
Contactează deţinătorul
Planificare rută

Revendică Pagina

Dacă sunteţi deţinătorul acestei afaceri şi doriţi să obţineţi dreptul de a edita şi coordona activitatea acestei înregistrări, vă rugam apăsaţi buton de mai jos!

Revendică Pagina

Lasă un comentariu

Doar utilizatorii înregistraţi pot adăuga recenzii

George P. 2 mai, 2019 6:16 am
Preţ
Locaţie
Personal
Servire

Mergeam cu placere, ultima data am fost prin noiembrie anul trecut cred.

Aveau o pizza Quatro Formaggi chiar buna, azi a fost execrabila. Blatul ars, gorgonzolla nu s-a aratat deloc, foarte tare, cred ca in loc de mozarella era un cascaval ieftin care se facuse ca un cauciuc.

La final, cand am platit, i-am transmis chelneritei observatiile de mai sus, iar replica a fost „geniala”: „Am schimbat blatul, asta se face intr-un minut. Am mai avut reclamatii ca e ars dar nu e ars, e mult mai bun!”

I-am spus apoi ca lipseste unul din cele 4 feluri de branza (gorgonzolla), imi zice: „O sa transmit!” Se intoarce pur si simplu si dispare din fata mea, n-a mai asteptat sa-i dau si ei personal un feedback pentru servire.

Il dau aici: foarte slaba servirea. Inainte de a aduce meniurile a trecut de 3 ori pe langa masa, dupa ce le-a adus, a mai trecut de vreo 2 ori pana sa ne ia comanda. Cand i-am cerut un tacam, doar l-a adus, nici un „Imediat!” inainte, nici un „Poftiti!” cand l-a adus… nimic.

Dupa ce a dus nota de plata, i-am pus banii in borcanul in care era bonul, a mai trecut de vreo 3 ori pe langa masa pana sa-l ia. Cam penibil, am pierdut vreo 15-20 de minute doar datorita comportamentului chelneritei.

Nu revin curand, s-au mai deschis chestii similare prin Severin, o sa am ce incerca.

Radu 6 iunie, 2017 7:48 am
Preţuri
Locaţie
Personal
Servire

Destul de placut mai ales de cand nu se mai fumeaza in interior. Mult mai bine asa!