FatAutoGlas este sinonim cu calitatea, profesionalismul si incredere!  Seriozitatea cu care tratam fiecare comanda ne reprezinta si ne recomanda in randul celor mi de top firme de profil.

De 6 ani suntem in topul cerintelor clientilor nostrii datorita calitatii si rapiditatii cu care raspundem fiecarei comenzi.

Cele peste 10.000 de geamuri vandute si montate clientilor nostri, reprezinta modul nostru de a garanta fiecare serviciu si produs pe care FatAutoGlas il ofera!

Oferim servicii ci produse de calitate cu montaj la centrul nostru sau la adresa dumneavoastra.

Printre serviciile noastre amintim ânzarea și montajul parbrizelor, geamurilor laterale și lunetelor, foliei auto omologate , polish faruri și triple, caroserie, curățare chimica a sistemului de aer condiționat și a interiorului mașinii.

FastAutoGlas vine in intampinarea dumneavoastra cu un nou concept numit ”Dispari in 30 de minute”menit sa va scurteze timpul de asteptare si grija unui drum in plus. Acest nou si imbunatatit serviciu se refera la inlocuirea parbrizul tau lipit in Drobeta-Turnu Severin, ca tu sa poti pleca de la noi cu masina in 30 minute! 

Rapid, sigur, garantat…doar cu FastAutoGlas!!!

Program de Lucru

Luni

09:00 - 17:00

Marti

09:00 - 17:00

Miercuri

09:00 - 17:00

Joi

09:00 - 17:00

Vineri

09:00 - 17:00

Sâmbătă

09:00 - 13:00

Duminică

Inchis

Planificare rută

Revendică Pagina

Dacă sunteţi deţinătorul acestei afaceri şi doriţi să obţineţi dreptul de a edita şi coordona activitatea acestei înregistrări, vă rugam apăsaţi buton de mai jos!

Revendică Pagina

Lasă un comentariu

Doar utilizatorii înregistraţi pot adăuga recenzii