Începe: 13 octombrie, 2018
10:00 am
Se termină: 13 octombrie, 2018
6:00 pm

Locaţie eveniment

Sala Polivalentă, Drobeta Turnu Severin, Mehedinți

GPS: -

Sâmbătă, 13 Octombrie 2018, va avea loc Turneul Memorial Dan Catalin Puicea. Aflat deja la a III-a ediție, turneul  este dedicat memoriei celui ce a fost și va fi mereu Dan Catalin Puicea.

Maestru al Sportului și Antrenor Emerit, campion al României și campion european la karate Wado Kai, vicepreședinte și membru în Comitetul Director al Federației Române de Karate, shihan centura neagră 8 dan, fondator și președinte al Clubului Sportiv Grifonis Wado Kai Drobeta Turnu Severin, Cătălin Dan Puicea a avut un impact pozitiv asupra  studenților săi, tuturor celor care l-au cunoscut dar și asupra prietenilor!

Invităm în număr cât mai mare alături de noi toți severinenii care își doresc să vadă live meciuri de karate, kata (lupta cu partener imaginar) sau spectaculoasa proba de kumite (lupta cu adversar) și nu în ultimul rând toți pasionații de sport!

Memorialul Dan Cătălin Puicea Ediția a III-a, are loc sub egida Federației Române de Karate (FRK), cu sprijinul Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret Mehedinți (DJST MH) și Primăriei Municipiului Drobeta Turnu Severin. La această competiție sportivă comemorativă vor lua parte cluburi sportive de pe tot cuprinsul țării.

Vă așteptăm!

Tarife & Bilete
Gratuit
$0,00